L’Any de la fe al mòbil

Oferim una senzilla aplicació "Viure la fe" per a telèfons per facilitar la vivència de l’Any de la Fe convocat per Benet XVI, que comença aquest 11 d’octubre.

Imatge del menú de navegació.

L’aplicació –gratuïta- està disponible en versió per als dispositius amb sistema operatiu Android, i ofereix un ventall de recursos per aprofundir en el coneixement i la pràctica de la fe cristiana.

Els continguts, que s’aniran ampliant al llarg de l’any, s’han agrupat en set apartats: Idees sobre l’any de la fe , escrits de Benet XVI , Creure –resums de fe cristiana entorn al Credo-, Celebrar –articles entorn al set sagraments-, Viure -articles a propòsit dels Deu manaments-, Pregar -amb un devocionari en format .epub- i adreces on demanar més informació .

Podeu descarregar l'aplicació pel vostre smartphone aquí