Videoclip heiligverklaring Jozefmaria Escrivá

Een jaar geleden, op 6 oktober 2002, is de stichter van het Opus Dei heilig verklaard. Bekijk de videoclip die Manuel de Teffé van het gebeuren heeft gemaakt.

“Canonizacion” is de naam van een videoclip, die Manuel de Teffé heeft gemaakt van de plechtigheden van 3 t/m 10 oktober 2002 rond de heiligverklaring van Jozefmaria Escrivá: de overbrenging van zijn stoffelijk overschot naar de basiliek van San Eugenio, de plechtigheid op 6 oktober, de missen van dankzegging. De clip van 20 minuten bevat originele muziek van Celina Borges.

Met de technische ondersteuning van het Centro ELIS te Rome is de video direct te bekijken (streaming, zie de Multimedia-link rechts op het scherm) met Real Player of RealOne Player. Deze programma's kunnen gratis worden gedownload van internet.

“Canonizacion” is op DVD of op VHS te bestellen bij features@romereports.com