L'App eScrivaLite ara en català

L'app és gratuïta, fàcil d'usar, està disponible en deu idiomes i a un clic de rebre inspiració diària de l'Evangeli del dia amb textos de sant Josepmaria.

Descàrrega App eScrivaLite a Google Play, Apple Store o per a Android

Tal com s'explica en la mateixa aplicació eScrivaLite, aquesta va néixer amb doble funcionalitat:

-Oferir una lectura diària de l'Evangeli que sigui senzilla i atractiva utilitzant les paraules de sant Josepmaria per ajudar a meditar-les.

-Difondre els escrits de sant Josepmaria.

La utilització és intuïtiva, fàcil. Només amb punxar en la pestanya "Avui" s'ofereix l'Evangeli del dia amb textos de les obres publicades de sant Josepmaria que tenen a veure amb aquest text.

De vegades el comentari serà amb una referència passatgera, o formarà la base d'una reflexió més profunda, però sempre ofereix una pista per aplicar l'Evangeli a les circumstàncies personals.

L'autora segueix millorant l'app, amb actualitzacions i noves funcionalitats. Ara acaba d'afegir-hi el català com un dels deu idiomes en què està disponible.

Com va sorgir la iniciativa?

L'autora explica que "quan el prelat de l'Opus Dei va visitar Londres el desembre del 2017, ens va insistir en la necessitat de posar Crist al centre de les nostres vides".

Aleshores va pensar que "llegint i meditant més sovint l'Evangeli del dia és una bona manera de conèixer més i millor a Jesucrist i sentir el seu missatge per a aquest dia. Sant Josepmaria aconsellava que en llegir els passatges de l'Evangeli, els llegíssim ficant-nos en les escenes, com un personatge més. Molt aviat em va sorgir el desig de saber què havia escrit sant Josepmaria sobre els passatges de l'Evangeli, i amb això em va venir el pensament: "Hauria d'haver-hi una App per això!".

Així va néixer l'App eScrivaLite.