Preparar el Corpus Christi

Aquest diumenge l'Església celebra la Solemnitat del Corpus Christi. Per preparar aquesta festa hem seleccionat, entre altres notícies, alguns textos i arxius d'àudio.

►Aquí hi ha el programa d’actes previst en els diversos bisbats per celebrar la festivitat del Corpus Christi, que actualitzem cada any.

►Aquesta és una Carta pastoral de Mons. Xavier Echevarría sobre l'Eucaristia (2004). “Jesús s'ha quedat a l'Eucaristia per a remeiar la nostra feblesa, els nostres dubtes, les nostres pors, les nostres angoixes”.

►L'homilia de sant Josepmaria "En la festa del Corpus Christi" publicada a "És Crist que passa". La teniu en text i en àudio.

►Per saber-ne més hi ha els textos corresponenets dins els Resums de fe cristiana, especialment els que tracten l'Eucaristia: L'eucaristia, l'eucaristia (2) i l'eucaristia (3).