La guia del santuari de Torreciutat al teu mòbil

Ja està disponible la nova aplicació de Torreciutat per a telèfons mòbils. És una guia completa del santuari que permet accedir de manera àgil a la informació i fotografies de tots els llocs d'interès de Torreciutat.

Es tracta d'una guia elaborada per facilitar la preparació i l'aprofitament màxim de la visita al santuari.

Pelegrins i altres visitants poden accedir de manera àgil a la informació i fotografies de tots els llocs d'interès de Torreciutat. Amb les funcions GPS i bluetooth activades, l'aplicació informa l'usuari sobre què està contemplant en cada lloc. Gràcies a una xarxa d'emissors distribuïts pel recinte, denominats beacons, el visitant rep dades i imatges geolocalitzades quan es va desplaçant.

Els llocs amb imatges basades en devocions cristianes, com els misteris del rosari, el via crucis o els dolors i goigs de sant Josep, ofereixen textos que ajuden a meditar sobre aquestes escenes i a dedicar un temps a la pregària. S'explica, així mateix, la manera de viure el costum d'encendre espelmes a la Mare de Déu i de lligar cintes al costat de la seva imatge.
L'aplicació conté, a més, una àmplia gamma de recursos com notícies, horaris, calendari d'activitats, àudios, reserva de visita, un joc de preguntes... Permet contestar una enquesta de satisfacció i realitzar també un recorregut virtual en 3D per l'interior del santuari. És gratuïta i està disponible per a Android a la botiga Google Play i per iOS a la botiga Apple Store.

Més informació sobre Torreciutat a: https://www.torreciudad.org