Ny gratisversjon av appen ”Don Álvaro”

På App Store og Google Play er den nye gratisversjonen av appen ”Don Álvaro” nå tilgjengelig. Den har informasjon om biskop Álvaro del Portillo og hans nært forestående saligkåring.

Appen tilbyr aktuell informasjon om seremoniene rundt saligkåringen (i Madrid 27. og 28. september), de påfølgende seremoniene i Roma og forslag til hvordan man kan melde seg på, registrere seg eller hjelpe til.

Den inkluderer også de tekstene og sangene som brukes i seremoniene, kart for å ta seg frem i Madrid denne helgen som ikke krever oppkopling, og fortløpende nyheter.

Dessuten tilbyr den sammendrag om den blivende saligkårede biskopen, den første etterfølgeren etter den hellige Josemaría Escrivá som leder for Opus Dei: en kort biografi med de viktigste milepælene i hans liv, vitnesbyrd fra personer som kjente ham, nyheter, videoklipp, bønnhørelser, programmet for saligkåringsdagene, et bildegalleri som kan lastes ned, googlekart med informasjon om alle de pastorale reisene Álvaro del Portillo foretok i sin tid som prelat for Opus Dei. Der finnes også informasjon om de mange sosiale initiativer som ble satt i gang som følge av hans åndelige innflytelse. Appen har også en seksjon for å laste ned dokumenter og en annen med steder til har tilknytning til den snart saligkåredes liv.

Den er designet for å brukes på mobiltelefoner og lesebrett. Strukturen og den grafiske utformingen er utviklet for å gjøre det lett å navigere for brukeren.

Til å begynne med tilbys den på spansk og engelsk, med mulighet for å laste den ned på andre språk. Appen inneholder bønner, beregnet på individuell tilbedelse, med tekst og lyd, i tillegg finnes flere forskjellige audiovisuelle arkiv, til hjelp i forberedelsen til seremoniene.

iOS: https://itunes.apple.com/es/app/don-alvaro/id875351922?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fmrconsultores.alvarodelportillo

Les mer på:

Twitter: @alvaro14_org (spansk) @alvaro14_en (engelsk) @alvaro14_fr (fransk)

Facebook: Alvaro del Portillo

Saligkåringens hjemmeside: www.alvaro14.

Hjemmesiden for Álvaro del Portillo: www.alvarodelportillo.org